Η πώληση του ηλεκτρονικού τσιγάρου απαγορεύεται σε άτομα κάτω των 18 ετών,  η χρήση τους από εγκύους και θηλάζουσες μητέρες και από άτομα με ή σε κίνδυνο από καρδιακή νόσο, υπέρταση, διαβήτη ή από άτομα υπό φαρμακευτική αγωγή για κατάθλιψη ή άσθμα.

Παραγγελίες & Κρατήσεις

Μπορείτε να κάνετε τις παραγγελίες ή τις κρατήσεις των προϊόντων που σας ενδιαφέρουν, είτε υπάρχουν διαθέσιμα, είτε είναι κατόπιν παραγγελίας.

  • Με ένα τηλέφωνο στα   2110127615
  • Μέσω e-mail και τον αριθμό σας για επιβεβαίωση στο info@avapore.gr
  • Μέσω e-shop και το καλάθι αγορών.

Για οποιαδήποτε απορία επικοινωνήστε μαζί μας  στο 2110127615

Τρόποι Αποστολής

Η αποστολή των προϊόντων εντός Αττικής γίνεται μέσω …. (λινκ) και για την υπόλοιπη Ελλάδα μέσω …. (λινκ).

Οι παραγγελίες εντός Αττικής έχουν έξοδα αποστολής … ευρώ, ενώ για την υπόλοιπη Ελλάδα τα έξοδα αποστολής διαμορφώνονται στα … ευρώ.

Για οποιαδήποτε απορία επικοινωνήστε μαζί μας  στο  2110127615.

Τρόποι Πληρωμής 

Για τις online αγορές μέσω ηλεκτρονικού καταστήματος η πληρωμή γίνεται με αντικαταβολή ή με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό στην …. Τράπεζα, αριθμός λογαριασμού: …….. IBAN: …….. .

Στοιχεία Εταιρείας και Επικοινωνίας: AVapore Μαραγκουδάκης Ιωάννης – 2110127615 – info@avapore.gr

Χρόνος Παράδοσης Εμπορευμάτων

Η διεκπεραίωση των παραγγελιών και η παράδοση αυτών ολοκληρώνεται το πολύ εντός 4 περίπου εργάσιμων ημερών από την παραγγελία, για προϊόντα που είναι άμεσα διαθέσιμα. Για προϊόντα μη διαθέσιμα, κατόπιν παραγγελίας, η διεκπεραίωση ολοκληρώνεται κατόπιν συνεννοήσεως.

Περιορισμός & Ανάληψη Ευθυνών 

Το avapore.gr επιφυλάσσεται ως προς το χρόνο παράδοσης των εμπορευμάτων στις περιπτώσεις ανωτέρας βίας.
Σε περίπτωση που κάποιο προϊόν υποστεί φθορά ή καταστροφή κατά την μεταφορά του, η εταιρία αναλαμβάνει την αντικατάστασή του.
Σε περιπτώσεις αλλαγών και επιστροφών, η εταιρία ανταποκρίνεται εντός 10 ημερολογιακών ημερών από την παραλαβή των προϊόντων.

Συσκευασία 

Το avapore.gr αναλαμβάνει τη συσκευασία της παραγγελίας σας χωρίς καμία πρόσθετη δική σας επιβάρυνση.

Πολιτική Τιμών 

Ο πελάτης καταβάλλει πάντοτε το τίμημα το οποίο αναγράφεται στους τιμοκαταλόγους κατά το χρόνο της παραγγελίας. Οι τιμές που αναγράφονται σε κάθε προϊόν αφορούν σε τελικές τιμές με Φ.Π.Α. και δεν συμπεριλαμβάνουν τα έξοδα αποστολής. Τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν τον πελάτη και προστίθενται στη σελίδα του καλαθιού του πελάτη.

Εγγύηση 

Η εταιρία δεσμεύεται να αντικαταστήσει τυχόν ελαττωματικό προϊόν, ή προϊόν που έχει υποστεί φθορά ή καταστροφή κατά την μεταφορά του.

Υποχρεώσεις & Δικαιώματα του Πελάτη 

Ο πελάτης υποχρεούται όπως υποδείξει μία διεύθυνση (κατοικίας ή εργασίας) για την παράδοση της παραγγελίας, η οποία θα πραγματοποιηθεί σε εργάσιμες ημέρες και ώρες. Σε περίπτωση που η διεύθυνση αποστολής της παραγγελίας δηλωθεί λάθος η ευθύνη βαραίνει αποκλειστικά τον πελάτη.
Ο πελάτης απαγορεύεται να μεταπωλεί τα προϊόντα που αγοράζει. Κάθε πώληση προϊόντος προορίζεται για την αποκλειστική χρήση του πελάτη ή για την αποκλειστική χρήση του προσώπου στο όνομα του οποίου γίνεται η παράδοση. Στην τελευταία περίπτωση ο πελάτης εγγυάται για την αποδοχή των όρων της παρούσης από τον τελικό χρήστη του προϊόντος.
Ο πελάτης έχει το δικαίωμα αλλαγής προϊόντων ισόποσης αξίας, εφόσον αυτά δεν έχουν χρησιμοποιηθεί ή μεταποιηθεί, εντός 3 ημερολογιακών ημερών από την παραλαβή τους, αναλαμβάνοντας τα έξοδα αποστολής για την επιστροφή των προϊόντων στην εταιρία και ενημερώνοντας αυτήν για τα νέα προϊόντα που επιθυμεί, εφόσον αυτά είναι διαθέσιμα. Ο πελάτης έχει δικαίωμα να υπαναχωρήσει, εφόσον δεν έχει ανοιχτεί η συσκευασία του προϊόντος, εντός 3 ημερολογιακών ημερών από την παραλαβή του, επιστρέφοντας με δικά του έξοδα το προϊόν στην αρχική του κατάσταση.

Πολιτική Απορρήτου

Τα προσωπικά δεδομένα που δηλώνετε στο avapore.gr  χρησιμοποιούνται αποκλειστικά από αυτή και τις συνεργαζόμενες με αυτή επιχειρήσεις, με σκοπό την προώθηση και εκτέλεση της συναλλακτικής σχέσης, επίσης δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιηθούν από οποιονδήποτε τρίτο.
Το avapore.gr  ενεργεί σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία. Τα προσωπικά σας στοιχεία τηρούνται με ασφάλεια για όσο χρονικό διάστημα είστε εγγεγραμμένος ως μέλος του ηλεκτρονικού καταστήματός μας  και διαγράφονται εφόσον ζητηθεί από εσάς.

Υπαναχώρηση – Ακυρωση-Επιστοφες

Ο καταναλωτής έχει το δικαίωμα να υπαναχωρήσει αναιτιολόγητα εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την παραλαβή του προϊόντος σύμφωνα με τον Ν.2551/1994 (όπως τροποποιήθηκε από την Κ.Υ.Α. Ζ1-891/2013)

Ο πελατης εχει τη δυνατότητα να ακυρώσει την παραγγελία πριν φύγει το προϊόν από την εταιρεία μετα απο τηλεφωνικη συννενοηση με πληρη επιστροφη χρηματων

Επιστροφές γίνονται δεκτές εφόσων η συσκευασία δεν έχει ανοιχτεί .Τα έξοδα της επιστοφής επιβαρύνουν τον πελάτη.

ΔΕΝ γίνονται δεκτές επιστροφές υγρών αναπλήρωσης , ατμιστικών βάσεων και αρωμάτων .
ΔΕΝ γίνονται δεκτές επιστροφές ειδών που είναι σε προσφορά.

Σε περιπτώσεις αλλαγών και επιστροφών, η εταιρία ανταποκρίνεται άμεσα από την παραλαβή των προϊόντων.

η επιστροφή χρήματων θα γίνεται με τον ίδιο τρόπο που έγινε η πληρωμή, δηλαδή αν μια συναλλαγή έχει πραγματοποιηθεί μέσω κάρτας, τότε και η επιστροφή θα πρέπει να πραγματοποιηθεί στην κάρτα και όχι με μεταφορά σε λογαριασμό του πελάτη.

Λοιποί Όροι

Η εταιρία  διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί, προσθέτει, μεταβάλλει το περιεχόμενο ή τις υπηρεσίες του διαδικτυακού τόπου http://avapore.gr καθώς και να τροποποιεί ή να ανανεώνει τους όρους και τις προϋποθέσεις συναλλαγών.

Η εταιρία διασφαλίζει την ορθότητα του ηλεκτρονικού χειρισμού μέχρι την ανάθεση της παραγγελίας με τεχνικά μέσα που παρακολουθούν όλα τα στάδια εισαγωγής δεδομένων, εντοπίζουν τυχόν σφάλματα στον ηλεκτρονικό χειρισμό και ενημερώνουν με αυτόματα μηνύματα για τη διόρθωσή τους.

Η εταιρία διατηρεί αρχείο όλων των παραγγελιών. Κάθε πελάτης έχει πρόσβαση στις παραγγελίες του μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό.

Με το παρόν ηλεκτρονικό κατάστημα οι συμβάσεις συνάπτονται στην ελληνική γλώσσα και σε αυτές εφαρμόζεται το ελληνικό Δίκαιο.